* Portobello met pompoen

Geplaatst op woensdag 19 oktober 2016 @ 13:52 , 51 keer bekeken

Ingredienten:
1 pompoen
2 tenen knoflook
150 gram salie
4 portobello
100 gram zachte geitenkaas
50 gram pijnboompitten
 
Bereidingswijze:
Snij de pompoen in fijne kleine stukjes snijden. De pompoen bak je samen met de geperste knoflook. doe tijdens het bakken ook de salie in de pan (de salie moet je in kleine stukjes scheuren). Dit bak je voor ongeveer 20 minuten. Zet het vuur niet te hoog, want dan droogt de pompoen te snel uit. Proef tussendoor ook goed. Als je de salie nog niet goed proeft, doe er dan meer salieblaadjes doorheen. Als de pompoen gaar is prak je deze in de pan met een vork en zet je het vuur uit. Meng dan ook de geitenkaas door de pan.
De portobello's moet je wel nog even schoonmaken net zoals je dat bij champignons moet doen. Haal ook de steel uit de portobello zodat je deze kunt vullen. Dit doe je door voorzichtig de steel naar 1 kant te duwen, deze laat dan vanzelf los. Vul de portobello nu met de chutney, strooi er een aantal pijnboompitten op en doe ze voor ongeveer 15 a 20 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden).


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: