* Bruschetta met pompoen

Geplaatst op woensdag 19 oktober 2016 @ 13:51 , 57 keer bekeken

Ingrediënten:
1 ciabatta brood (of stokbrood)
400 gr pompoenblokjes
150 gr zachte geitenkaas
handje rucola
1 teen knoflook
gedroogde salie
peper en zout
1 eetlepel honing
scheutje olie
2 eetlepels walnoten (grof gehakt)

Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de pompoenblokjes eventueel nog iets kleiner en doe ze in een kom. Voeg een scheutje olie toe en breng op smaak met peper, zout en salie. Verdeel ze over de bakplaat met bakpapier (of een grote ovenschaal) en bak ze ca 25 minuten. Snijd het brood in sneetjes en bestrijk dun met een beetje olijfolie. Verhit een grillpan en bak de broodjes 3 minuten per kant tot ze bruin en krokant beginnen te worden. Je kunt ze ook even in de oven leggen.
Wrijf de broodjes daarna lichtjes in met een teentje knoflook. Besmeer ze daarna met geitenkaas en verdeel er een beetje rucola over. Schep wat van de gebakken pompoen er over en bestrooi met walnoten en druppel er een beetje honing over.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: