* Herfst stoofpotje

Geplaatst op woensdag 19 oktober 2016 @ 13:36 , 75 keer bekeken

Ingredienten:
4 aardappels
1 laurierblaadje
1 flesje donker bier (bijvoorbeeld Leffe)
200 gram spekblokjes
3 jeneverbessen
1 bouillonblokje (rundvlees)
peper
400 gram rundvlees (bijvoorbeeld hachee vlees)
4 sjalotjes
240 gram spruitjes
1 liter water
2 wortels

Bereidingswijze:
Bak het spek goudbruin. Haal het uit de pan en zet even apart. Bak het rundvlees in het spekvet aan alle kanten mooi bruin. Kruid met het bouillonblokje en laat even meebakken. Blus met het water en laat het ruim een 1/2 uurtjes sudderen. Doe alle kruiden en groenten in de pan en schenk het bier erover.
Laat nog 1 uurtje zachtjes sudderen.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: